Kako nastaje Cellfood?

Sirovina za proizvodnju Cellfood kapi potječe iz morskih dubina nedaleko Novog Zelanda. Proizvedi ga američka kompanija NuScience, patentiranim kriogenim postupkom (koriste se niske temperature, visoki tlak a bez upotrebe organskih otapala) za što je 1997. godine nagrađena HI-TECH nagradom kao najbolji dodatak prehrani. Visoku kvalitetu Cellfood stalno potvrđuje vodećom pozicijom u kategoriji dodataka prehrani.

Cellfood sadrži 78 minerala, 34 enzima i 17 aminokiselina. Ne izaziva ovisnost, neinvazivan je i potpuno neotrovan. Ne sadrži niti jedan sastojak zabranjen u profesionalnim ili amaterskim natjecanjima.

DOZIRANJE:

Oblik kapi, za razliku od drugih oblika (tablete, kapsule) omogućava individualno doziranje. Početna doza je 2 kapi, 3 puta dnevno, otopljene u čaši vode, što se postepeno u iduća 2-3 tjedna povećava na 18 kapi dnevno. Za osobe s degenerativnim bolestima doze su veće i dosežu 24-32 kapi, podijeljene u tri obroka dnevno.

TRUDNICE:

Tri puta po jedna kap dnevno, posebno se preporučuje trudnicama iznad 30 godina, te ženama 2-3 mjeseca prije začeća radi potpune izmjene i obnove stanica. Preporučuje se ženama s anemijom, te bolnim menstruacijama.

DJECA:

Dječjem organizmu treba oko mjesec dana da bi se pokazao pozitivni učinak, što je dosta kraći period nego kod odraslih. Djeca do 40 kg tjelesne težine uzimaju 2 puta dnevno onoliko kapi, koliko imaju godina. Djeca iznad 40 kg uzimaju najviše do 20 kapi podijeljenih u tri obroka.

Cellfood kapi pokazale su se učinkovite kod djece s juvenilnim diabetesom. Smanjuje se visina šećera pa je pod kontrolom liječnika moguće i smanjenje terapije lijekova uz smanjenje umora i normaliziranje rada hormona.

Napomena:

Kod uzimanja kapi, prvih tjedana dolazi do detoksikacije organizma, pa je moguć osjećaj umora i iscrpljenosti. Moguće je da urin ima tamniju boju i intenzivniji miris zbog neutralizacije slobodnih radikala, a kod KOPB bolesnika može se osjetiti blaža vrtoglavica i pojačano znojenje.